Αμφιθέατρο Σίβηρης

Φεστιβάλ Κασσάνδρας απο το 1993

Συναυλία Γιάννη Πάριου , καλοκαίρι 2022

Συναυλία Νατάσσας Θεοδωρίδου , καλοκαίρι 2022

Συναυλία Γιάννη Πάριου , καλοκαίρι 2022

Το Αμφιθέατρο Σίβηρης βρίσκεται στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής (Κασσάνδρα) και κάθε καλοκαίρι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κασσάνδρας το οποίο είναι ακρογωνιαίας σημασίας για την ανάπτυξη του Πολιτιστικού Τουρισμού στην

Έχοντας περάσει στην τέταρτη δεκαετία της ζωή του, από το 1993 που ιδρύθηκε, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη. Έχει φιλοξενήσει διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως τον Ray Charles, τον BB King, τη Joanne Baese, Cesaria evora και Έλληνες δημιουργούς οπως το Δημήτρη Σγουρο,τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και δεκάδες άλλους καλλιτέχνες που δίνουν υπεραξία στον πολιτιστικό αυτό Θεσμό. Θίασοι του Εθνικού και Κρατικού Θεάτρου και ηθοποιοί που κοσμούν το Ελληνικό Θεατρικό στερέωμα δίνουν κάθε καλοκαίρι το παρόν σ’αυτή τη γιορτή πολιτισμού!

Κουρέας της Σεβίλλης , καλοκαίρι 2022

Αξίζει να επισκεφθείτε το φεστιβάλ Κασσάνδρας επειδή θα σας επιτρέψει να βιώσετε την τέχνη σε πολλαπλά επίπεδα!"Η τέχνη ξεπλένει από την ψύχη τη σκόνη της καθημερινότητας" 
-Pablo Picasso 

Επιμέλεια : Δημήτρης Γιακομίδης

Περισσότερα

Εκδρομές

Οι 10 Καλύτερες Παραλίες Στην Χαλκιδικη

Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε τις προτάσεις μας για τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής! Ξεκιναμε; 1) Παραλία Καλογριάς (Σιθωνία) Μία ακόμη υπέροχη παραλία της Χαλκιδικής!

Σημεία ενδιαφέροντος

Λαική Αγορά

Η Λαϊκή Αγορά γίνεται κάθε Τρίτη στην Κασσανδρεία από περίπου τις 8:00 πμ έως λίγο μετά τις 2:00 μμ , έχει χρώμα Ελληνικό και αρώματα

Show Buttons
Hide Buttons